De boog kan niet altijd gespannen staan, ook hulpverleners hebben al eens nood aan ontspanning. Jaarlijks organiseren we daarom enkele evenementen waaronder de nieuwjaarsdrink. De moment om een cavaatje te drinken en iedereen geluk en een goede gezondheid toe te wensen op deze avond. Een avond vol lekkers om te eten een dikke streep muziek door onze huis-DJ en een gezellig samenzijn met fijne mensen. Kortom de perfecte start om het nieuwe jaar goed in te zetten!

Nieuwjaarsdrink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de inzet van dat nieuwe jaar komt onze diploma-uitreiking van onze nieuwe EHBO'ers om de hoek kijken. Deze vindt doorgaans plaats op het gemeentehuis gevolgd door een hapje en drankje in ons afdelingslokaal.

Diploma-uitreiking

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast hebben we ook onze BBQ die georganiseerd wordt op het einde van de zomervakantie. De drukke dienstenperiode is dan zo goed als voorbij en dus de ideale moment om alle vrijwilligers te bedanken die zich het ganse jaar door belangeloos inzetten voor onze afdeling.

BBQ Schoten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot slot ben je als vrijwilliger of sympathisant ook altijd welkom om een babbeltje te komen slaan in café 't Kruis. Deze vindt plaats iedere laatste vrijdagavond van de maand en start telkens om 20u.